HD_MRK PG
 

Referenties

Vraagstelling en plan van aanpak bij een grote, besloten Stadstuin in het oude centrum van schoonhoven:

Een groot gezin met kinderen, een hond en konijnen; een volledig omkaderde stadstuin;
een beperkt budget; en geen van de bewoners in het bezit van iets wat lijkt op ‘groene vingers’, maak daar maar ’s wat moois van…
Geen probleem gebleken voor Ivor / de Poldergast!

Via duidelijke schetsen kwam er een mooi plan. Samenwerking met een plezierige hovenier.
Geen extreme verbouwingen, maar juist verrassend eenvoudige aanpassingen, aan beplanting en vooral aan ruimtelijke indeling. Bracht veel meer lijn en kleur.
Deze zomer hebben we genoten van ons ruime terras, met fraai uitzicht. Maar ook deze herfst nog positief verrast door de aanblik. We zijn er erg blij mee!

Pieter-Jan Prince

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De ervaring van een samenwerking met klanten die weten wat ze willen en hiervoor hulp durven vragen:

Tuinarchitecten die hun promotiebordje pas in de tuin komen zetten als de hovenier die zijn plan implementeert, bijna klaar is… Dat zijn de beste! Hebben dat helemaal niet nodig.
Wie met Ivor van Harten werkt, werkt met visie. Visie op het (polder)landschap. Uw tuin staat niet op zich, maar is een deel van dat landschap. Anders neme u een architect die een hekje erom zet.
Een tuinplan ontstaat na een aantal sessies van brainstorm en ontwikkeling. Uitgangspunt waren de richtlijnen die u meegaf en nu niet meer herkent. Ze zijn er wel.

Ben en Peter

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De samenwerking met ervaren plattelandsadviseur Polderprof:

Ivor is een betrouwbare gast, met een goed gevoel voor hoe de polder eruit ziet. Hij weet het cultuurhistorisch landschap en hedendaagse interpretatie te koppelen op een manier die modern proeft. Als Poldergast creëert hij met zijn ontwerpen meerwaarde voor de erven en polders van het Groene Hart.

Klaas-Hemke van Meekeren

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .