HD_MRK PG
 

Poldergast

Een tuin waar je blij van wordt

Je wilt een tuin waar je blij van wordt. Een natuurtuin, een plek waar je energie van krijgt. Die tuin ontwerpt Poldergast voor je. Onderhoudsvriendelijk door samen te werken met moeder natuur, met of zonder groene vingers.
Of je wilt advies voor de inrichting van landschap, voor een natuurgebied, landgoed of park. Een plek waar bebouwing en landschap elkaar raken. Poldergast denkt met je mee en ontwikkelt landschappelijke omgevingen waar cultuurhistorische waarden en natuur zichtbaar wordt gemaakt.
Mijn handelsmerk: uitgaan van wat er al is, en de natuurlijke sterke kanten van een gebied nog meer de ruimte geven.

Poldergast staat voor:

Lees wat klanten over Poldergast zeggen

Publicaties

Artikel Landleven – Poldergast (pdf)
Linten in de leegte (pdf)

Sigaren

Poldergast Sigaren plantensteun

Poldergast heeft een karakteristieke polderverschijning ontworpen, naar voorbeeld van moeder natuur; de lisdodde, of rietsigaar. Een bekende verschijning in waterrijke gebieden.

De Typha ferro, ofwel de ijzeren lisdodde is gesmeed door Hollandse handen in een robuuste kwaliteit met een eenvoudige vorm. De ijzeren sigaren fungeren als bijzondere en duurzame plantensteun, of gewoon als grappige blikvangers in de tuin.

Bestellen ‘sigaren’

De ijzeren sigaar is door Poldergast ontworpen en gemaakt van robuust onbehandeld staal en kleurt naar het bekende roestbruin. De ‘sigaren’ zijn zo’n 2 meter lang en hierdoor op vele manieren te gebruiken.

De elegante tuinobjecten of plantsteunen zijn € 22,50 per stuk of 5 ‘sigaren’ voor € 100,–. Bestellen kan eenvoudig via info@poldergast.nl of telefonisch 06 28 77 30 32.